Consultant Management și Dezvoltare Afaceri

Asociația Națională a Companiilor din Domeniu TIC (ATIC), în cadrul proiectului Proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, ,anunță concurs de angajare pentru suplinirea postului vacant de Consultant Management si Dezvoltare Afaceri

Context:

Proiectul EU4Moldova: Stratup City Cahul este finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC. Obiectivul general al acțiunii este de a valorifica și de  a spori competitivitatea regională,  afacerile și mediul  de investiții.  

Obiectivul postului: 

Acorda asistență echipei EU4Moldova: Startup City Cahul în dezvoltarea profilurilor de investiții pentru sectorul IT din regiune și în promovarea serviciilor EU4Innovaton Center Cahul.

Responsabilitățile de bază ale funcției:

  • Dezvoltarea profilurilor investiționale pentru companiile TIC din regiune
  • Dezvoltarea spectrului de servicii EU4Innovation Center.
  • Elaborarea structurii și mecanismului unei entități de recrutare și formare care va asigura sectorul privat cu candidați din regiune.
  • Asista echipa în identificarea și prioritizarea potențialelor programe de creare a startup-urilor pentru regiune (la necesitate)

Descrierea completa al postului vacant, inclusiv detalii cu referire la experiență, responsabilități și competențe de baza, poate fi găsit accesând acest link.

Pentru a participa la concurs se va depune următorul dosar:

1. Scrisoare de intenție prin intermediul căreia se va explica interesul față de funcție și contribuția profesională care poate fi adusă de către candidat la suplinirea postului vacant;

2. Curriculum Vitae

Dosarul urmează a fi depus până la data de 09 Martie 2022, ora 18:00, la adresele  osuruceanu@ict.md și candronic@startupcitycahul.md cu Subiectul: Nume/Prenume/Business Development Consultant

DEADLINE

Termenul limita de depunere a dosarelor este extins pîna în 09 Martie 2022. Doar aplicanții selectati vor fi invitați la interviu.

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la oportunități