Curs de Dezvoltarea Competențelor Digitale, Ediția III

Tehnologia digitală a devenit omniprezentă și indispensabilă în aproape toate domeniile vieții noastre. De la comunicații și divertisment, la finanțe și comerț electronic, utilizarea tehnologiei digitale este o cerință pentru oricine dorește să se integreze în societatea modernă. Din acest motiv, dezvoltarea competențelor digitale este o condiție esențială pentru a-ți construi o carieră de succes în era digitală.

 Cursul „Dezvoltarea competențelor digitale”, ediția III, este o oportunitate excelentă pentru oricine dorește să dobândească competențe și cunoștințe în domeniul IT. Programul a fost creat în baza modulelor de dezvoltare a competențelor digitale DigComp, susținute de instituțiile UE, și este destinat persoanelor care doresc să utilizeze în siguranță, responsabil și în mod util tehnologiile digitale.

 Programul de instruire include cinci module:

Modulul 1: Informarea și cunoașterea datelor;

Modulul 2: Comunicare și colaborare;

Modulul 3: Crearea conținutului digital;

Modulul 4: Securitate informațională;

Modulul 5: Rezolvarea problemelor tehnice.

 Prin completarea cu succes a cursului, vei dobândi abilitățile necesare pentru a comunica în mod eficient prin intermediul tehnologiilor digitale, a elabora și gestiona documente electronice, a crea conținut digital de calitate, a rezolva problemele tehnice, ceea ce te va face un profesionist valoros în orice companie care are nevoie de oameni cu abilități IT.

 Perioada desfășurării: martie– mai 2023

Limba de instruire: română

Formatul de instruire: offline, cu prezență fizică în sala de curs

Frecvența: de două ori pe săptămână, în intervalul 17:30 – 19:30

Costul cursului/participant: 1000 lei

 

Pentru a Vă înscrie la curs, Vă rugăm să completați formularul

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la oportunități