RFP#StartupCityCahul-2023-003: Prestare servicii de audit pentru Proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul conform cerințelor Sida

Pentru:  Proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul  
Finanțat de:  Uniunea Europeană în Republica Moldova printr-un acord delegat cu Suedia  
Lansat de:Asociația Națională a Companiilor TIC (ATIC)  
Termen de aplicare:16 Martie 2023, 15:00, ora Chișinăului

Prin prezenta, Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC (ATIC) invită companiile eligibile și responsabile să-și depună oferta de servicii de audit pentru Proiectul 13797 EU4Moldova: Startup City Cahul, conform cerințelor descrise în prezenta cerere de ofertă și a datelor specificate în Anexa 1 – Termeni de Referință Standard Sida pentru auditul anual pentru suportul acordat proiectelor/programelor, inclusiv ISRS 4400.

În formularea ofertelor sale, companiile interesate vor urma Protocolul de depunere a ofertelor și se vor conduce după lista de documente obligatorii solicitate în cererea de ofertă, inclusiv FORMULARII-A-F (Word).

Depunere electronică. Singura metodă acceptată este cea electronică – prin e-mail:
către: csirbu@ict.md – Cristina Sirbu, Specialist Achiziții
cc: contabil@ict.md – Violeta Bordeniuc, Manager Financiar

Ofertele vor fi prezentate în fișiere separate, în format pdf, conform:
1) Oferta Tehnică: Formularele A-E precum și celelalte documente obligatorii solicitate prin prezenta. Se pot crea unul sau mai multe fișiere PDF cu denumiri relevante.
2) Oferta Financiară: Formularul F – va fi protejat prin parolă. ATIC va solicita parola în cazul în care propunerea este considerată eligibilă și conformă din punct de vedere tehnic.

Orice depunere a ofertei financiare care nu este protejată de parolă va fi descalificată. Totodată, orice trimitere a propunerii financiare împreună cu parola va fi descalificată.

Ofertele depuse după termenul stabilit (data și ora) vor fi considerate tardive și NU vor fi evaluate de ATIC.

Anexat:
Full RFP (pdf)

Annex 1 – 13797 EU4MOldova Startup City Cahul – ToR Audit 2023_003

FORMS-A-F (Word)

Persoane de contact:  csirbu@ict.md – Cristina Sirbu, Specialist Achiziții & contabil@ict.md – Violeta Bordeniuc, Manager Financiar

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la oportunități