Ai o afacere și vrei să pui umărul la dezvoltarea regiunii? Devino membru al Consiliul de Administrație al Fundației Startup City Cahul!

Fundația Startup City Cahul a dat start depunerii aplicațiilor pentru funcția de membru al Consiliului său de Administrație, care presupune un mandat de trei ani.

Suntem în căutarea unui reprezentant al mediului de afaceri, care să devină un veritabil ambasador al organizației, să participe la luarea deciziilor și să aibă un rol cheie în aprobarea strategiilor de dezvoltare, direcționarea resurselor, elaborarea regulamentului intern și administrarea Fundației. 

În calitate de membru al Consiliului de Administrație, veți participa la 3-6 reuniuni anuale, veți avea ocazia să cunoașteți persoane cu aceleași viziuni și să dezvoltați proiecte ambițioase alături de experți regionali și naționali.

Aflați mai multe detalii, accesând următorul LINK

Transmiteți-ne CV-ul și scrisoarea de intenție până pe 17 februarie, la adresa candronic@startupcitycahul.md, cu subiectul „Membru al Consiliului, Fundația Startup City Cahul”. 

Vă așteptăm cu drag în echipa noastră!

Fundația Startup City Cahul este o organizație non-profit care funcționează ca entitate   juridică de drept privat, în conformitate cu legislația Republicii Moldova.

Principalele noastre obiective sunt valorificarea și consolidarea potențialului economic digital, creșterea competitivității, afacerilor și a investițiilor regionale, dar și încurajarea parteneriatelor pentru inovare și antreprenoriat între sectorul privat, public și instituțiile   de învățământ din regiunea Cahul. 

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la noutăți