Înscrie-te pentru un stagiu practic în „Testare Software”!

Ești student la Cahul și vrei să studiezi „Testarea Software”? Acum ai posibilitatea să te înscrii la un stagiu practic gratuit, oferit de compania Allied Testing-Moldova! Programul este conceput pentru tinerii de la colegiu și universitate care au ales specialitățile IT, care doresc să însușească o profesie prestigioasă de inginer QA și să-și pună bazele pentru o carieră în domeniu.

Ce vei studia?

În cadrul stagiului, vei avea posibilitatea să îți consolidezi și să pui în practică cunoștințele la următoare domenii: 

  • Programare Java
  • Testare software
  • Automatizare servicii web
  • UI automatizare (Selenium).

Cum se va desfășura programul?

Stagiul de practică va începe pe 25 octombrie 2021 și va cuprinde 160 ore, distribuite în ore teoretice (25 %) și ore practice (75%). Programul se va desfășura pe parcursul a 5 săptămâni: 3 săptămâni – format cu prezența fizică a instructorilor și a studenților, 2 săptămâni – cu instruire și ghidare în regim online. 

Stagiul de practică va lua sfârșit pe 20 decembrie, iar participanții vor primi certificate de absolvire. Odată cu finalizarea cu succes a cursurilor, studenții vor avea șansa să se angajeze la compania internațională „Allied Testing-Moldova” sau să profeseze în companiile locale de profil. 

Cum participi la stagiu?

Accesează linkul și înscrie-te la program https://startupcitycahul.md/oportunitati/ 

Stagiu practic poate fi accesat de către tinerii care își fac studiile la Universitatea „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul și colegiul ”Iulia Hașdeu” din Cahul. Inițiativa se desfășoară cu susținerea proiectului „EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la noutăți