Ignite Cahul: iZestre – eveniment de interacțiune, networking și prezentari inspiraționale

Pe 30 septembrie, Cahul va găzdui evenimentul IGNITE, în incinta Palatului de Cultură „Nicolae Botgros” din Cahul, începând cu ora 17:00

Ignite Cahul: iZestre” este un eveniment special conceput pentru comunitatea de antreprenori și tinerii din Cahul, care au aceleași interese și un spirit antreprenorial comun, fiind organizat cu scopul de a aduce in prim plan personalități notorii din regiuni și țară.

IGNITE este un eveniment care se desfășoară în peste 100 de orașe ale lumii și respectă un concept distinct: vorbitorii îşi împărtăşesc pasiunile personale şi profesionale utilizând 20 de slide-uri care se schimbă automat la fiecare 15 sec.

Ce ne așteaptă la eveniment? 

Interacțiune, „networking” și prezentări dinamice, care pun în valoare istoriile de succes, promovează inițiativele și oportunitățile din regiunea Cahul, susținând ideile unice și inovatoare. 

Cine vine să inspire?

La eveniment vor participa membrii comunității locale care au contribuit la dezvoltarea regiunii Cahul.
Invitații evenimentului vor fi anunțați pe parcurs pe pagina evenimentului, urmăriți pagina pentru mai multe detalii.

Cum să participați?

Offline:
Accesul la eveniment este în baza înregistrării prealabile pe link-ul de mai jos, iar echipa Ignite va avea grijă să vă confirmare înregistrărea la adresa de e-mail indicată în formular: https://forms.gle/VjNigBcdAvvyg35u6

Online:
Evenimentul va avea trasmisiune Online – Live. Inregistrați-vă in formular pentru a primi acces la transmisiune: https://forms.gle/VjNigBcdAvvyg35u6

Vă așteptăm, în data de 30 septembrie 2021, în incinta Palatului de Cultură „Nicolae Botgros” și a Universității de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu” din Cahul, începând cu ora 17:00 sau online.

Evenimentul Ignite Cahul: iZestre este organizat în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul.

„EU4Moldova: Startup City Cahul” este implementat în perioada 2020-2024 de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia. Inițiativa abordează dezvoltarea socio-economică durabilă a municipiului Cahul și a localităților învecinate, care completează acoperirea regională a asistenței pentru dezvoltare acordată de Uniunea Europeană Republicii Moldova. Proiectul sprijină în special dezvoltarea economică prin inovare, antreprenoriatul, ocuparea forței de muncă pentru întreprinderile mici și mijlocii din afara capitalei, precum și oferă oportunități de studiu tinerilor, femeilor și fetelor în știință, tehnologie, inginerie și matematică (STEM). Ca parte a proiectului, la Cahul va fi creat un centru regional de inovare și tehnologie – EU4Innovation Center – iar un grup larg de localnici vor deveni beneficiarii săi. Obiectivul centrului este de a avea un efect de stimulare în orașul Cahul și alte zone de dezvoltare din regiune. UE investește în dezvoltarea proiectului 6,8 milioane euro, care sunt oferite prin intermediul Suediei și implementate de ATIC.

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la noutăți