Tech Coffee XII Cahul

Miercuri, 18 mai 2022, începând cu ora 10:30 în sala de lectură „Grigore Vieru” a Universității de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul, echipa EU4Moldova: Startup City Cahul va desfășura cea de-a XII-a ediție a Tech Coffee, eveniment de networking, schimb de opinii și experiențe din domeniul antreprenoriatului și tehnologiei.
În cadrul evenimentului, vom aborda subiectul Comunicarea pe social media și branding personal, și anume specificul domeniilor pentru antreprenoriatul și startup-urile din Cahul.
Invitatele evenimentului vor fi Elena Știubei, Copywriter & PR Specialist și Ludmila Noni, Trainer Branding Personal.
Elena și Ludmila sunt experte a domeniului comunicarea pe social media și branding personal. În cadrul evenimentului, Elena și Ludmila vor aborda experiența din domeniile enunțate, trucuri de scriere pe social media, branding pe social media, storytelling și cum te ajută să faci textele mai atractive, ads VS postări, importanța brandului personal, componentele vizuale ale brandului personal precum și instrumente media de activare și promovare a brandului personal.
Pentru a participa la eveniment, te invităm să te înscrii pe următorul link: https://bit.ly/3kMDmLq .
Deadline pentru înregistrare este 16 mai, ora 18:00.
În caz că acest eveniment ar putea fi interesant pentru cineva din cunoscuții tăi, nu ezita să le transmiți această invitație.
Te așteptăm!

Date

mai 18 2022
Expired!

Time

10:30 am - 12:00 am