Tech Coffee | Ediția X

Miercuri, 30 martie 2022, începând cu ora 10:30 în sala „Grigore Vieru” a Universității de Stat „B.P. Hașdeu” din Cahul, echipa EU4Moldova: Startup City Cahul va desfășura cea de-a X-a ediție a Tech Coffee, eveniment de networking, schimb de opinii și experiențe din domeniul antreprenoriatului și tehnologiei.
În cadrul evenimentului, vom discuta despre Experiența tinerilor din Cahul: de la angajat la antreprenor/freelancer, și desigur provocările întâlnite pe parcursul dezvoltării profesionale!
Invitații evenimentului vor fi Mihaela Vodă, Fondatoarea Bouquette, Dmitri Moruz, Fondatorul Hora Design și Ion Mocanu, Director BSD Academy – Knowledge Radar.
Mihaela, Ion și Dmitri sunt tineri din Cahul care, în trecut, au fost angajați ai diferitor companii, dar au decis să se dezvolte în domeniul antreprenoriatului și să-și dezvolte propriile idei de afaceri. Astfel, tinerii sunt încântați să ne prezinte experiența lor de angajat, motivația de a-și schimba statutul în antreprenor, precum și oportunitățile de a fi antreprenor și de a-ți dezvolta o idee de afacere sau un startup.

Date

mart. 30 2022
Expired!

Time

10:30 am - 12:00 pm