Tech Coffee | Ediția VIII

Miercuri, 26 ianuarie 2022, începând cu ora 10:30 pe platforma ZOOM, echipa EU4Moldova: Startup City Cahul va desfășura cea de-a VIII-a ediție a Tech Coffee, eveniment de networking, schimb de opinii și experiențe din domeniul antreprenoriatului și tehnologiei.
În cadrul acestui eveniment, va fi abordat subiectul – Comerțul online cu produse agricole: realități și perspective.
Invitata evenimentului va fi Jana Midoni, project coordinator la FAO Moldova (Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură). Jana are experiență în managementul proiectelor, cu peste 10 ani de experiență în proiecte de dezvoltare, acoperind domenii precum dezvoltarea antreprenoriatului și inovarea în afaceri, angajarea și abilitățile soft, digitalizarea. La FAO Moldova, Jana coordonează proiectul care își propune să sprijine micii fermieri cu marketing online.
Jana Midoni ne va relata despre ecosistemul de funcționare a platformelor online, experiența și competențele agricultorilor mici și mijlocii de a promova/comercializa online, ce soluții propun agricultorii din Cahul referitor la comerțul online și cum comunitatea din Cahul poate contribui la îmbunătățirea provocărilor la nivel național.
Dacă ești interesat să participi, te invităm să te inscrii pe acest link: https://bit.ly/3KikCio .
Deadline pentru înregistrare este 25 ianuarie, ora 14:00.
În caz că acest eveniment ar putea fi interesant pentru cineva din cunoscuții tăi, nu ezita să le transmiți această invitație.
Te așteptăm!

Date

ian. 26 2022
Expired!

Time

10:30 am - 12:00 am