Tech Coffee Ediția a IX

Miercuri, 23 februarie 2022, începând cu ora 10:30 pe platforma ZOOM, echipa EU4Moldova: Startup City Cahul va desfășura cea de-a 9-a ediție a Tech Coffee, eveniment de networking, schimb de opinii și experiențe din domeniul antreprenoriatului și tehnologiei.
În cadrul acestui eveniment, va fi abordat subiectul – Experiența de startup în Republica Moldova și la nivel internațional.
Invitatul evenimentului va fi Grigore Raileanu, antreprenor în serie, specializat în dezvoltarea companiilor B2B. În prezent, este responsabil de segmente precum dezvoltare produs, marketing și creștere în cadrul Retently.
Având experiență în cadrul mai multor companii fondate și dezvoltate de însuși Grigore, precum este Remsys, Noction și recenta companie Retently, dumnealui ne va relata despre istoriile acestor companii, ce provocări a întâlnit pe parcursul dezvoltării companiilor, precum și va propune recomandări pentru cei care vor să dezvolte sau care deja dezvoltă startup-uri.
Evenimentul va avea loc online, pe platforma ZOOM, așa că te invităm să te înscrii pe acest link: https://bit.ly/3Jsv2e8 , pentru a primi ulterior link-ul spre conectare.

Date

feb. 23 2022
Expired!

Time

10:30 am - 12:00 am