Tech Career Expo Cahul

Dacă ești pasionat de domeniul IT – atunci pe 16 mai ne vedem la primul târg de cariere TECH la Cahul!
Tinerii interesați de a începe o carieră sau de perspectivele de creștere în IT sunt așteptați la TECH CAREER EXPO CAHUL, cel mai mare eveniment de orientare profesională din regiunea de sud a țării.
Ai ocazia de a participa la târgul de carieră unde vei interacționa cu programatori, ingineri și specialiști în resurse umane din 7 companii IT. De asemenea, vei afla ce oferte de muncă și de stagiu au pregătit pentru tine.
Am pregătit pentru tine 6 ateliere cu teme de actualitate tech, toate predate de specialiști pasionați de ceea ce fac. Vei învăța noi tehnologii, metodologii și vei descoperi profesiile IT.
La târg vor fi prezenți și principalii furnizori de educație din domeniul IT care vor veni cu ghidare despre primii pași în învățarea noilor tehnologii. Tot acolo poți regăsi și colegii de la Tekwill Academy ce vor fi gata în mod express să îți ofere cursul potrivit pentru tine din toata gama cursurilor pentru începători.
Tech Career Expo Cahul este organizat în cadrul proiectului „EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Ambasada Suediei în Republica Moldova.
Te poți înregistra aici: https://tekwill.md/course/tech-expo-cahul/

Date

mai 16 2023
Expired!

Time

1:00 pm - 5:00 pm

Location

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”
mun.Cahul, Rep. Moldova