Retrospectiva cursurilor de competențe digitale

37 de localnici din regiunea Cahul, dintre care 22 de profesori, au absolvit cu succes o serie de cursuri de formare a competențelor digitale, datorită cărora au dezvoltat abilități noi în IT!
Cursurile organizate de Startup City Cahul în parteneriat cu Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul au durat două luni, timp în care beneficiarii au învățat să țină pasul cu tehnologiile digitale.
Printre „absolvenți” se numără și Ilona Popovici, profesor universitar în cadrul catedrei de Matematică și Informatică a Universității de Stat „B.P. Hasdeu” din Cahul. Aceasta a urmat cursul de Dezvoltare a Paginilor Web, datorită căruia a învățat să creeze pagini web.
„La cursul dat am aflat lucruri noi și utile, am învățat tehnici eficiente de creare a acestui tip de pagini web, am acumulat competențele necesare pentru a-mi dezvolta individual un landing page modern, interactiv și atractiv”, ne-a spus Ilona Popovici.
Deși nu au luat note, femeile și bărbații care au participat la cursuri au dat dovadă de multă străduință! Semn că indiferent de nivelul competențelor digitale pe care le avem, nu este niciodată prea târziu să le facem upgrade!

Date

iun. 28 2022
Expired!

Time

10:00 am - 12:00 pm

Location

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”
mun.Cahul, Rep. Moldova