PROGRAMUL ICT4YOUTH – LICEENII DIN SUDUL ȚĂRII VOR FI GHIDAȚI SĂ ÎMBRĂȚIȘEZE O CARIERĂ ÎN IT!

Companiile, organizațiile și instituțiile publice din sudul țării pot beneficia de granturi în valoare de până la 780 de mii de lei, oferite pentru digitalizarea afacerilor. Programului Digital Impact 2022-2023 va fi implementat de EU4Moldova: Startup City Cahul și are un buget total de 7,8 milioane lei, fiind finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Suediei.
Scopul programului este să accelereze transformarea digitală în sectoarele public și privat, prin testarea și extinderea produselor, serviciilor sau soluțiilor inovatoare în regiune. Entitățile care pot pretinde la un grant sunt cele din următoarele domenii:
Turism: site-uri sau programe care vizează turiștii și care urmăresc creșterea vizibilității
regiunii Cahul din punct de vedere turistic.
Agricultură: soluții digitale cu impact asupra sectorului agricol și cu potențial de
creștere. Sub-sectoare: vitivinicol, agricultura tradițională, etc.
Logistică: digitalizarea serviciilor logistice, poziționarea regiunii Cahul drept un Hub Logistic al regiunii de sud a țării.
Guvernare: digitalizarea serviciilor comunitare.
Comerț: soluții pentru a oferi incluziune financiară și a stimula comerțul electronic
în regiune.
Doritorii de a se înscrie la concurs trebuie să depună dosarele cu Notele conceptuale și Declarațiile de onoare până pe 30 noiembrie 2022, prin expedierea unui email la community@startupmoldova.digital.
Pentru informație completă despre program, dar și pentru a descărca Ghidul de aplicare la
concurs, accesați acest link-ul: https://startupmoldova.digital/digital-impact/
Digital Impact este un program realizat de Startup Moldova ca parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC.

Date

nov. 01 2022
Expired!

Time

4:00 pm - 6:00 pm