PROGRAMUL ICT4YOUTH – LICEENII DIN SUDUL ȚĂRII VOR FI GHIDAȚI SĂ ÎMBRĂȚIȘEZE O CARIERĂ ÎN IT!

ICT4Youth – Campania de promovare a carierei IT, care va încuraja tinerii din sudul țării să opteze pentru studii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, se va lnsa incepand cu octobrie, curent.

Initiativa va oferi tinerilor, repere privind beneficiile și oportunitățile reale pe care le poate asigura activitatea în acest sector-. În cadrul sesiunilor vor fi invitați profesioniști din domeniu, care vor relata istoriile profesionale ale acestora și experiențele de instruire și formare în sfera IT.

Campania de informare și ghidare în carieră are drept scop popularizarea domeniului Tehnologiilor Informaționale și informarea tinerilor din sudul țării despre domeniul tehnologilor și oportunitățile de carieră din acest sector.

Asa deci, daca studiatii în una dintre școlile din sudul țării și va interesează tehnologiile informaționale, acum dispuneti de  oportunitatea, de a fi  ghidat și săcunoasteti mai îndeaproape specialitățile din industria IT, pentru a opta pentru o profesie tehnologică.

Acesta este un program de promovare a carierei tech, care are drept scop încurajarea tinerilor din sudul țării să opteze pentru studii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, pentru a cunoaște oportunitățile și beneficiile reale pe care le poate oferi industria.

Inițiativa este implementată de către Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC (ATIC) în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, cu asistența financiară a Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia.

 

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

oct. 17 2022

Time

4:00 pm - 6:00 pm