Maraton-ul de programare C/C++

Concursul„Tekwill Junior Ambassadors” cu cea  mare rată de participare a elevilor din Republica Moldova, a reușit să devină popular în rândul tinerilor care studiază profesiile viitorului și care fac parte din programul “Tekwill în Fiecare Școală”.
În acest an, la categoria “Programarea Algoritmilor în C/C ” vor participa 30 echipe din regiunea Cahul (Cahul, Cantemir, Leova și Taraclia).
Cerințele față de elevii ce vor concura la categoria cursului de Programare a Algoritmilor în C/C :
a. Această categorie este deschisă doar pentru elevii care au studiat (septembrie 2020 – mai 2022) sau studiază anul acesta (septembrie 2022 – mai 2023) cursul de „Programare a Algoritmilor în C/C ” în cadrul proiectului TiFS în școala sa.
b. Echipele pentru această categorie vor fi constituite dintr-un singur elev și profesor.
c. Rolul profesorului constă în mentorarea elevului, și de a-l pregăti pentru competiție.
d. Profesorul poate mentora și înregistra la competiție un număr nelimitat de elevi doritori.
e. Elevul poate forma o echipă doar cu profesorul care îi predă cursul de „Programare a Algoritmilor în C/C ” în școala în care studiază.
f. Problemele propuse spre rezolvare vor conține itemi din întregul modul de „Programare în C/C ” și itemi din modulul de „Algoritmică”.
Concursul este organizat de Programul Tekwill în Fiecare Școală și proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul, implementat de ATIC și finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Ambasada Suediei.

Date

ian. 28 2023
Expired!

Time

10:00 am - 4:00 pm

Location

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”
mun.Cahul, Rep. Moldova