Cursurilor în IT pentru copii dein regiunea Cahul

Începând cu 12 martie, în fiecare sâmbătă, la Palatul de Cultură „N.Botgros” din Cahul vor avea loc lecții de robotică, inginerie, mecanică și programare.
-Young Mechanic – cursul unde copiii de 5 și 6 ani vor folosi Seturile LEGO® Education ca pe un instrument eficient de studiu al elementelor de mecanică, vor construi dispozitive nemotorizate și vor înțelege mai bine cum funcționează tehnologiile din jur.
-MILO – opțiunea perfectă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 9 ani unde, cu ajutorul mentorilor, vor înțelege mai bine noțiuni din domeniul științei și vor dezvolta motorica fină prin asamblarea roboților.
-RoboMaker – la acest curs, copiii de la 10 la 12 ani vor învăța să programeze roboți capabili să reacționeze la lumină, să simuleze mișcarea mașinilor fără șofer, să imite un robot aspirator și multe alte sarcini.
-Programare și electronică – cursul care formează abilitățile de bază și deprinde logica programării la copiii cu vârsta cuprinsă între 13 și 17 ani.
Pentru a le susține creativitatea, vor fi organizate masterclass-uri STEAM gratuite, unde copiii vor pune în practică, într-o manieră captivantă, cunoștințe din știință, tehnologie, artă, matematică și inginerie.
Pentru a vă putea înregistra la cursuri și la ateliere accesați http://cahul.tak.md sau apelați 079744448

Date

mart. 12 2022
Expired!

Time

10:00 am