Lansare Laboratoare Digitale, Ediția II

În anul de studiu 2021-2022, 9 laboratoare digitale din Regiunea de Sud a țării, au fost dotate și echipate pentru a oferi elevilor din raionele Cahul, Cantemir, Taraclia și Leova, oportunități educaționale egale și la fel de accesibile ca în mediul urban.
Pe 16 mai, în cadrul Zilelor Europei, începând cu ora 9:30, vă invităm să ne urmăriți live pe pagina de facebook „Startup City Cahul” și „Tekwill în Fiecare Școală” și să lansăm împreună alte 6 laboratoare digitale care în acest an au fost implementate în instituțiile de învățământ din Sudul Țării.
În fiecare școală a fost reparată o sală, iar ulterior dotată cu 20 de calculatoare, 1 imprimantă, 1 tablă interactivă, 1 tablă de generare creativă, mobilier modern și confortabil. Totodată laboratorul digital oferă un mediu ambiant pentru studierea profesiilor viitorului și a disciplinelor STEM.
Inițiativa „Laboratoare Digitale” în regiunea de sud este parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.

Date

mai 16 2023
Expired!

Time

9:30 am - 11:30 am

Location

Gimnaziul "M. Eminescu"
or. Cantemir