Innovation Talks, Ediția IV

Dacă ești student și îți dorești un loc de muncă bine plătit, un CV bun te poate ajuta. Dar cum se scrie un CV ce atrage atenția angajatorului? Cum să-ți vinzi aptitudinile la interviul de angajare?
Pentru a afla cum poți profita de oportunitățile pe care le oferă inovațiile în acest domeniu și în scopul de a descoperi noi metode și tehnici eficiente de prezentare la un interviu de angajare te invităm să participi la cea de-a patra ediție a Innovation Talks Cahul, pe 12 aprilie, ora 11:30, la Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu”, str. Piața Independenței 1!
Cei prezenți vor avea ocazia să învețe de la specialiști în domeniu, să dezbată și să primească sfaturi practice pentru un interviu de angajare reușit. Vino să îți dezvolți abilitățile și să îți crești șansele de succes în carieră!
La eveniment sunt așteptați atât studenții, cât și profesorii Universităților și Colegiilor din sudul țării.
Dacă dorești să participi la Innovation Talks, completează formularul https://bit.ly/3KtJyFH , până la data 11 aprilie, ora 18.
Innovation Talks reprezintă o inițiativă realizată de Universitatea de Stat „B.P. Hasdeu” în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, proiect finanțat de Uniunea Europeană, în parteneriat cu Suedia și implementat de ATIC.

Date

apr. 12 2023
Expired!

Time

11:30 am - 1:00 pm