Innovation Talks, Ediția II

Tehnologiile digitale sunt în măsură să transforme educația și să-i extindă posibilitățile dincolo de caiet și carte, fie că este vorba despre școala primară, gimnaziu, liceu sau universitate.
Pentru a pune în discuție acest subiect, suntem încântați să vă invităm la Innovation Talks, Ediția II, unde veți avea ocazia să aflați care sunt posibilitățile de integrare a elementelor inovative și tehnologice! Pe 14 octombrie, la eveniment sunt așteptați elevii, studenții și profesorii, precum și antreprenorii și specialiști din domeniul IT din sudul țării.
Speakerii evenimentului vor vorbi despre cum pot fi aplicate noile tehnologii în procesele de instruire și formare a specialiștilor din domeniul economic și financiar, care sunt schimbările prin care trece domeniul IT, ce metode de pregătire a inginerilor există, dar și cum pot fi aplicate metodele inovative zi de zi, la lecții.
Innovation Talks este o inițiativă realizată de Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul, proiect finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova), în parteneriat cu Suedia (Embassy of Sweden in Chisinau) și implementat de ATIC.

Date

oct. 14 2022
Expired!

Time

10:00 am - 1:30 pm

Location

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”
mun.Cahul, Rep. Moldova