ICT4Women Cahul – Eveniment Retrospectivă

Ești din sudul țării, te interesează munca de la distanță în domeniul IT și vrei să afli cum poți dezvolta o carieră de liber-profesionistă în această industrie?
Pe 25 martie, te invităm să cunoști experiențele fetelor și femeilor din regiunea Cahul care au participat la un amplu program de pregătire profesională în cadrul inițiativei „ICT4Women Cahul”.
Timp de 5 luni, 30 de participante și-au dezvoltat abilitățile necesare pentru a lucra în mediul digital prin intermediul platformelor internaționale de angajare, iar acum sunt pregătite să lucreze și să-și pună abilitățile în practică.
În cadrul evenimentului, vei afla care a fost motivația lor de a studia unul dintre cursurile: Social Media Management, Creare de conținut și comunicare sau WordPress/Tilda, care sunt planurile lor de viitor și vei cunoaște, de asemenea, experiența celor care deja au reușit să-și depună CV-ul pentru a obține un job într-o companie din străinătate.
De asemenea, vei avea posibilitatea să cunoști oameni noi și să comunici cu femei din domeniul tehnologilor informaționale.
La eveniment vor participa: finalistele programului „ICT4Women Cahul”, antreprenori locali, ONG-uri care implementează și susțin inițiative pentru femei, manageri ai programului și alții.
Data: 25 martie, 2022
Ora: 17:00
Locație: Casa de Cultură „Nicolae Botgros” din orașul Cahul, Bulevardul Victoriei, 18
„ICT4Women Cahul” este un program conceput pentru femeile din regiunea Cahul, cu scopul de a le implica în munca online și de a le oferi posibilitatea să studieze profesii ce pot fi practicate de la distanță, prin intermediul platformelor de recrutare. La etapa inițială, aproximativ 200 de femei s-au înscris în program.
Programul „ICT4Women Cahul” este implementat de ATIC, în cadrul proiectului „Eu4Moldova: Startup City Cahul”, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.

Date

mart. 25 2022
Expired!

Time

5:00 pm - 7:00 pm