Ed Tech Moldova Forum, Ediția II

În contextul evenimentelor dedicate Zilei Europei, EdTech Moldova Forum, revine cu a doua ediție, într-un format unic și inovativ!
Evenimentul va fi organizat pe 16 mai, începând cu ora 10:00, în incinta Palatului de Cultură “N. Botgros” din mun. Cahul și este dedicat educației digitale și integrarea acesteia în școlile din Republica Moldova.
În cadrul evenimentului veți avea oportunitatea de a participa la:
– Peste 25 de sesiuni informative despre educația digitală, clasa inversată, Proiecte STEAM, instrumente digitale, cursuri IT s.a.
– 3 Paneluri de discuții care vor explora pe larg inteligența artificială, digitalizarea școlilor în Republica Moldova dar și pedagogia digitală.
– O zonă Expo unde veți întâlni atât companii locale cât și internaționale care vă vor prezenta instrumente digitale, cursuri, dar și oportunități de integrare în instituțiile școlare.
La eveniment vor participa atât experți locali cât și internaționali de la companii precum Tablet Academy, OECD, UNICEF dar și Corinth.
Cei prezenți la eveniment în regim offline vor avea posibilitatea să cunoască mai multe dispozitive și tehnologii EdTech precum VR, AR, instrumente digitale dar și strategii de transformare digitală a școlilor.
Evenimentul este o oportunitate importantă pentru toți cei implicați în domeniul educației, inclusiv profesorilor, directorilor instituțiilor de învățământ și reprezentanților acestora. De asemenea, evenimentul poate fi util și pentru dezvoltarea de parteneriate și colaborări între instituții și pentru creșterea vizibilității și prestigiului acestora în domeniul educației.
Accesați pagina web https://edtech.md/ pentru a afla mai multe despre evenimentul din acest an.
Conferința se desfășoară în cadrul proiectului ”EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.

Date

mai 16 2023
Expired!

Time

10:00 am - 6:00 pm

Location

Palatul De Cultură "N. Botgros"
Cahul