Curs „Dezvoltarea Competențelor Digitale II”. Sesiunea de retrospectivă

16  angajați ai Primăriei Municipiului Cahul au absolvit cu succes o serie de curs de formare a competențelor digitale, datorită cărora au dezvoltat abilități noi în IT! Cursurile ai inclus câteva module, în concordanță cu The Digital Competence Framework a Uniunii Europene ( cadrul de referință documentat care descrie ce presupune ca angajații să fie competenți din punct de vedere digital) .

Considerând formatul de lucru al angajaților, adițional programului standard, au fost incluse și două ateliere. Primul se referea la utilizarea instrumentelor digitale și a platformelor de comunicare în relațiile de serviciu. Cel de-al doilea atelier a vizat securitatea cibernetică, care este deosebit de importantă în contextul protejării tuturor categoriilor de date împotriva furtului și deteriorării.

Cursurile au fost desfășurate într-un format tripartid. Costul acestora a fost achitat în mod egal de primăria municipiului Cahul, angajații acesteia participanți în cadrul cursuluui  și subsidiat de proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul, care este implementat de ATIC și finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Ambasada Suediei.

Date

ian. 25 2023
Expired!

Time

5:00 am - 7:00 pm

Location

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”
mun.Cahul, Rep. Moldova