Coding Marathon C/C++

Concursul  Coding Marathon C/C++  organizat în cadrul Programului Tekwill în Fiecare Școală și Proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul  se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării, Agenția de Guvernare Electronică cu suportul financiar oferit de Uniunea Europeană și Guvernul Suediei.
Tekwill Junior Ambassadors este competiția cu cea mai mare rată de participare a elevilor din Republica Moldova. Concursul a reușit să devină popular în rândul tinerilor care studiază profesiile viitorului și care fac parte din inițiativa Tekwill în Fiecare Școală.
În acest an, la categoria “Programarea Algoritmilor în C/C++” vor participa 31 echipe din regiunea Cahul (Cahul, Cantemir, Leova și Taraclia) și 2 echipe din UTA Găgăuzia.
Elevii ce vor concura la categoria cursului de Programare a Algoritmilor în C/C++ au studiat (septembrie 2020 – mai 2022) sau studiază anul acesta (septembrie 2022 – mai 2023) cursul de Programare a Algoritmilor în C/C++ în cadrul proiectului TiFS în școala sa.
Echipele participante sunt formate  dintr-un  elev și un profesor, rolul profesorului fiind  mentorarea elevului, și pregătirea acestuia pentru competiție. Profesorul, la rândul său, poate mentora și înregistra la competiție mai mulți elevi, care vor forma  echipă doar cu dascalul care le predă cursul de Programare a Algoritmilor în C/C++ în școala în care studiază.
Problemele propuse spre rezolvare vor conține itemi din întregul modul de Programare în C/C++ și itemi din modulul de Algoritmică.

Date

ian. 16 2023
Expired!

Time

8:00 am - 6:00 pm

Location

Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu”
mun.Cahul, Rep. Moldova