Cahul Business Summit

Cum integrăm regiunea Cahul în circuitul economic global? Dispune regiunea de potențial pentru atragerea investițiilor? Care sunt perspectivele de dezvoltare economică și transformare digitală a sudului Moldovei? Răspunsurile la aceste întrebări vor fi dezvăluite în cadrul „Cahul Business Summit” – unul dintre cele mai importante evenimente locale dedicate dezvoltării businessului din regiune – pe 25 mai, la Cahul.

La forum sunt invitați oficiali guvernamentali, experți internaționali și europeni, antreprenori, reprezentanți ai sectorului privat și academic, autorități publice locale etc. La deschiderea evenimentului va participa prim-ministra Republicii Moldova – Natalia Gavrilița, ambasadorul UE în Republica Moldova – Janis Mazeiks, ambasadoarea Suediei în Republica Moldova – Katarina Fried, directoarea proiectelor strategice ATIC – Ana Chirița, primarul municipiului Cahul – Nicolae Dandiș.

Agenda discuțiilor include mai multe sesiuni tematice:

-Cerințele pieței cu privire la abilitățile resurselor umane

-Investiții – portofoliu și oportunități pentru dezvoltarea economică a regiunii Cahul

-Transformarea digitală a regiunii Cahul

-Potențialul turistic al regiunii și utilizarea instrumentelor digitale pentru dezvoltarea turismului regional etc.

La eveniment sunt așteptați toi cei interesați de potențialul economic al regiunii de sud a Moldovei: antreprenori, reprezentanți ai comunităților educaționale, experți în domeniul IT,  investitori etc. 

Participarea este gratuită!  Sesiunile de discuții vor putea fi urmărite și online, pe pagina de Facebook Startup City Cahul sau pe privesc.eu.

Evenimentul este organizat de Primăria Cahul în cadrul proiectului „EU4Moldova: Startup City Cahul”, implementat de ATIC, cu asistența financiară a Uniunii Europene, în parteneriat cu Suedia.

Date

mai 25 2022
Expired!

Time

10:00 am - 5:00 pm