Copywriting-ul a devenit o pasiune pentru Galina Lupan, angajata Primăriei Cahul. „Nu contează unde lucrezi, cunoștințele în copywriting vor fi utile în orice domeniu”

În era tehnologiei și a digitalizării, abilitățile de exprimare și relaționare sunt mai importante ca niciodată. O comunicare eficientă poate face diferența între succesul și eșecul unei afaceri sau a unei activități profesionale. De aceea, formarea continuă este importantă indiferent de domeniul de activitate.

Datorită proiectelor dezvoltate de EU4Moldova: Startup City Cahul, în regiunea de sud a țării, tot mai mulți elevi, tineri și adulți au acces la metode inovative de studiere și ghidare în carieră. Unul dintre ele e și cursul de copywriting ICT4Women, ce reprezintă o oportunitate unică pentru a dobândi abilități noi și de a evolua profesional. Așa cum a făcut și Galina Lupan, una dintre beneficiarele acestui program.

Galina Lupan este angajata Primăriei Cahul, specialistă în Relații cu Publicul și Comunicare, care a decis să-și consolideze cunoștințele profesionale în perioada concediului de maternitate. La recomandarea unei prietene a aplicat la cursul de copywriting ICT4Women ce i-a oferit noi aptitudini.

„Este important să investești în instruirea continuă, mai ales dacă activezi într-un mediu de lucru dinamic. Astfel de oportunități te ajută să mergi în pas cu noile tendințe și să-ți dezvolți abilitățile pentru a-ți atinge obiectivele profesionale”, spune Galina Lupan.

După cursurile de copywriting, Galina Lupan a aplicat imediat cunoștințele obținute în munca sa ce i-au permis să devină mai eficientă în procesul de comunicare cu publicul, dar și să aducă valoare echipei Primăriei Cahul.

„În activitatea mea, comunicarea este esențială, așa că este important să transmit informațiile într-un mod clar și concis. Cursul de copywriting m-a făcut să mă simt mai sigură în tot ceea ce fac zi de zi și m-a ajutat mult la nivel personal, în formularea planului de acțiune și de realizare a acestuia, dar și în procesul de lucru cu tot ceea ce ține de job. Acum îmi pot reformula gândurile. Și pot spune maximum de informații în minimum de cuvinte. Sunt foarte recunoscătoare că am participat la acest curs minunat cu multe „condimente” și plus la toate, gratuit.”, precizează beneficiara programului ICT4Women.

Galina Lupan are un îndemn pentru cei care își care doresc să-și dezvolte abilitățile de comunicare, indiferent de domeniul în care activează. „Recomand acest curs tuturor celor care vor să-și îmbunătățească competențele. Nu contează unde lucrezi, cunoștințele în copywriting vor fi cu siguranță utile în orice domeniu și vor aduce un avantaj în carieră.”, afirmă angajata Primăriei Cahul.

„Orașul Cahul e unul dintre cele mai frumoase localități din Republica Moldova. E foarte verde, curat și prietenos. Aici poți găsi zeci de activități pentru copii, tineri, dar și adulți. E un oraș dinamic, în care aglomerația e la minimum. Chiar discutam recent cu soțul meu și ne spuneam că nu am pleca niciodată de aici. Și mă bucur, că există atât de multe oportunități de creștere pentru orișicine.”, mai susține aceasta.

Programul ICT4Women face parte din proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul, implementat de Asociația Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor (ATIC) și finanțat de Uniunea Europeană în parteneriat cu Ambasada Suediei. Scopul programului este de a încuraja femeile să se implice în industria IT și în dezvoltarea propriilor afaceri.

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la noutăți