Campanie de promovare a carierei IT în regiunea Cahul „ICT4Youth”

Cariera în IT oferă stabilitate financiară, perspective de creștere profesională continuă, condiții foarte bune de lucru și o experiență unică într-un domeniu inovativ și dinamic. Angajații din domeniul IT sunt printre cei mai bine plătiți specialiști de pe piața muncii, iar ofertele de muncă înregistrează o creștere continuă.  

Campania de promovare a Carierei IT (ICT4Youth) este parte a proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul și încurajează tinerii din sudul țării să opteze pentru studii în domeniul tehnologiilor informaționale și comunicațiilor, oferindu-le repere privind beneficiile și oportunitățile reale pe care le poate asigura activitatea în acest sector.  

Inițiativa este realizată de ATIC în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul cu suportul financiar al Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia.  

Campania de informare și ghidare în carieră are drept scop popularizarea domeniului  Tehnologiilor Informaționale și informarea tinerilor din sudul țării despre domeniul tehnologilor și oportunitățile de carieră din acest sector. 

Proiectul EU4Moldova: Startup City Cahul invită reprezentanții sectorului IT să devină parteneri ai campaniei de promovare a Carierierei în domeniul IT prin delegarea profesioniștilor din cadrul companiei în calitate de speakeri și protagoniști pentru sesiunile de orientare și atelierele de lucru organizate în regiunea Cahul.
Campania se va desfașura în perioada 22 Noiembrie 2021 – 28 Februarie 2022.

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la oportunități