Administrator/oare Fundație Startup City Cahul

Fundația Startup City Cahul, organizație aflată la început de cale, este în căutarea unui/ei profesionist/e cu experiență de management și abilități excelente de comunicare, interesat/ă să consolideze o nouă entitate ce va contribui la dezvoltarea regiunii Cahul. Persoana selectată va coordona dezvoltarea și implementarea strategiei Centrului de Inovare (EU4Innovation Centre), promovarea activității Centrului și lansarea proiectelor de cooperare cu partenerii locali și internaționali.

Candidatul/a selectat/ă va conduce și supraveghea implementarea planului de sustenabilitate al Centrului, prin diversificarea gamei de servicii, clienți și beneficiari, cât și prin crearea de noi parteneriate, contribuind astfel la sporirea potențialului de dezvoltare a regiunii Cahul.

Candidatul/a ideal/ă are experiență de peste cinci ani în administrarea de proiecte și atragerea de fonduri, cunoaște specificul regiunii Cahul sau este interesat/ă să descopere și să contribuie la dezvoltarea acesteia. Candidații trebuie să cunoască domeniul tehnologiilor informaționale și tendințele de dezvoltare IT, precum și activitatea centrelor de dezvoltare tehnologică și inovații (IT hubs).

Descrierea completa al postului vacant, inclusiv detalii cu referire la experiență, responsabilități și competențe de baza, poate fi găsit accesând acest link.

Persoanele interesate sunt rugate să depună dosarul prin e-mail la adresa osuruceanu@ict.md , CC candronic@startupcitycahul.md cu subiectul: Administrator Fundație Startup City Cahul.

Dosarul candidatului/ candidatei va include Curriculum Vitae și  scrisoarea de intenție, motivând interesul pentru această poziție și contribuția profesională care poate fi adusă de către candidat la suplinirea postului ( în limba engleză).

Termenul limita de depunere a dosarelor este 11 noiembrie 2022.

Termen limita de depunere EXTINS: 25 noiembrie 2022.

Share on facebook
Share on linkedin

Înapoi la oportunități